Expert in het aanleggen van uw droomtuin

Luiten Hoveniers is expert in het (opnieuw) aanleggen van tuinen. Dankzij onze ruime ervaring met zowel grote als kleine tuinen, weten we raad met elke tuin.
Wij zien het als een uitdaging om uw wensen en ideeën toe te passen en zo een tuin te creëren die bij u past en u een prettig gevoel geeft. Een tuin waar u zich in ontspant.

Het kan zijn dat u uitgekeken bent op uw tuin. Het kan nodig zijn deze opnieuw in te laten richten. Als u uw bestaande tuin aan wilt passen naar uw nieuwe ideeën, dan spreken we van tuinrenovatie. 


Naast tuinen aanleggen en onderhouden is Luiten Hoveniers ook gespecialiseerd in bestrating. Nieuwe bestrating, maar ook het recht leggen van bestaande bestrating. Uw terras, pad of oprit kunnen in de loop van de tijd door verschillende oorzaken verzakken. Voor ons is het geen probleem om de bestrating opnieuw te leggen of, als u dat wilt, het terras compleet te vernieuwen.


Het gazon kan geheel overwoekerd zijn door mos. Als dit het geval is dan zal het hele gazon vervangen moeten worden. Dit doen we door grasmatten te leggen of door in te zaaien. Enkele aanpassingen in uw tuin doen soms al wonderen en geven uw tuin weer een heel andere aanblik. Wat nieuwe beplanting in de border of een verzakte schutting vernieuwen geeft soms al een hele andere kijk op uw tuin. Luiten Hoveniers is het bedrijf dat u de complete service biedt. Wij regelen alles voor u en creëren uw droomtuin.

Bekijk onze tuinen

Onze gegevens

Toe aan een nieuwe tuin?

We maken graag vrijlbijvend kennis.