Pieter Luiten

Luiten Hoveniers is opgericht door Pieter Luiten. Sinds 200 is het bedrijf actief. Pieter Luiten is een zelfstandige en is intussen gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en natuurlijk het onderhouden van uw droomtuin. Bij Luiten Hoveniers kun je ook terecht voor mooie en creatieve bestrating.

 

Luiten Hoveniers werkt veel samen en heeft in de afgelopen jaren een groot netwerk van klanten opgebouwd. Door zijn passie voor planten, tuinen en het aanleggen van creatieve bestrating maakt Luiten Hoveniers de droomtuin voor u. Wij maken de tuin naar uw wensen zodat u zich prettig voelt in uw eigen tuin. 

 

Wij zijn de hovenier uit Middelburg voor u. Een tuinontwerp maken? Dat is geen probleem voor ons. Hoe groot of hoe klein uw tuin is, wij werken er met aandacht aan. Een voor of een achtertuin dat moet aansluiten bij uw wensen. Wij denken met u mee en realiseren uw droomtuin

 

Wij zijn een professioneel hoveniersbedrijf met jarenlange ervaring in het aanleggen en het ontwerpen van de tuinen in Zeeland. Daarnaast verzorgen wij ook het onderhoud aan de tuin. Dit doen wij voor bedrijven, instellingen, maar ook voor particulieren. Ons werkgebied is Zeeland en daarin werken wij vooral op Walcheren en op Beveland. Wij zorgen voor een prachtige tuin. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. 

 
 
Tuinontwerp-Tuinaaleg-Droomtuin-in-Zeeland-Luiten-Hoveniers-Tuinen
Tuin-aanleg-Tuinaanleg-Hoveniers-Zeeland-Goed-Luiten-Hoveniers-Tuinen-Onderhoud

Bekijk onze tuinen

Onze gegevens

Toe aan een nieuwe tuin?

We maken graag vrijlbijvend kennis.